2014. január 3., péntek

29. "Képtelen vagyok rá!"

Sziasztok! 
Megérkezett a legújabb rész és reményeim szerint a szünet előtt nem az utolsó... Kedden nekünk nincs suli, tehát akkor számíthattok a 30.-ra :) 
Amit most mindenképp el szeretnék mondani, hogy köszönöm a 6563 megjelenítést, az újabb cseréket, és köszöntöm az új feliratkozót is :) Tényleg drága Olvasóim imádlak Benneteket! Komolyan! 
Talán most mást nem is akarnék, a legfontosabb, hogy jó olvasást,
Ölel, s Csókol Titeket,
Bebyxx
 
      Nagyokat pilláztam Danielre, nem értettem, hogy honnan szedi ezeket a dolgokat... Ő még gyerek és ráadásul ember! Honnan tudhat mégis ilyeneket? Ki akartam deríteni, de a gyerek majd' megfagyott és borzalmas állapotban volt. Engedtem neki egy forró fürdőt, csináltam egy teát, majd elküldtem, hogy tegye rendbe magát. Addig is próbáltam lenyugodni, de nem ment. A lábammal doboltam a parkettán, hogy levezessem a pillanatok alatt felgyülemlő feszültséget. Nemsokára hallottam a lépteket és már vártam, hogy a kis Wood jöjjön mesélni, de végül Harry ült le mellém. 
- Te mit csinálsz itt?- simított végig a karomon.- Felébredtem, mert nem találtalak... Féltem, hogy elszöksz tőlem, így keresni kezdtelek... Szólhattál volna, hogy nem tudsz aludni!
- Megint hallottam azokat a hangokat és felkeltem... Aztán lejöttem egy pohár vízért, de beállított Daniel megverve és összefagyva.
- Uramisten... És hol van most?- kérdezte aggódva. Nem szóltam, csak a fürdő felé mutattam, ahol az említett készülődött. Hazza bólintott, majd megölelt.
     Nagyon álmos voltam, és a sötétség nagyon hívogató volt. Pilláim lassan elnehezültek és elaludtam. Ennek ellenére, amint visszajött Daniel, rögtön felébredtem.
- Kérlek mesélj el nekem mindent az elejéről!- kértem meg kissé halovány hangon, miközben feljebb csúsztam az ölelésben.
- Nos... Ez az egész pár hónapja kezdődött, mielőtt Stacy a házunkba jött. Furcsa változásokat tapasztaltam a testvéremen, amit végül szóvá is tettem. Aznap este nagyon elvert és elmondta, hogy ő nem az igazi Patrick. Ő egy Kereső valami idegen fajból. Megfenyegetett, ha elárulom, akkor az igazi testvéremet, akit elrabolt, nem kapom vissza. Viszont ha mindenben segítek neki és tartom a szám, akkor ha elvégezte a dolgát, visszaadja a bátyám. Hogy könnyebb dolga legyen, anyut elküldte valahova külföldre. Sokáig nem mondta el, mit fog tenni, de idővel beavatott, hogy Titeket akar megölni, hogy kipusztulhasson Stacy faja... Valami olyasmit is mondott, hogy te vagy a Kiválasztott...- nézett mondandója végeztével Harryre.
- Nagyon köszönjük, hogy mindezt elmondtad nekünk!- néztem rá mosolyogva, majd hozzátettem- Természetesen mi megvédünk Pattől! Addig maradsz velünk, amíg ez az egész meg nem oldódik.- a bongyorka is helyeselt, majd megveregette a hátát.
       A nagy beszámoló után Danielnek megágyaztam a vendégszobában, én pedig visszamentem Harryhez. Az ágyon feküdt, és erősen gondolkodott valamiről, valószínűleg az előbb történtekről. Kérés nélkül dőltem le mellé, majd fejemet pontosan a szívére tettem. Egy ideig csendben heverészünk, de alvásra képtelenek voltunk mindketten. Elvégre borzalmas nap volt ez.
- Harry, jobban vagy?- szóltam halkan.
- Hát ezt nem mondanám... Minél több mindent tudok meg, annál jobban zavar össze... Én ezt nem tudom megcsinálni... Képtelen vagyok rá!
- Jaj, dehogyis! Meg tudod csinálni! Muszáj, értünk! Amúgy is el kell küldenünk az üzenetet... Amit csak a te segítségeddel tudok megírni! Még ma este meg kell csinálnunk!